Diving Dubrovnik
 
Dubrovačke zidine glavno su obilježje ovog Grada, pogled koji oduzima dah i značajna povijesna vrijednost. Posjetiti zidine danas je još zanimljivije jer posjetitelji mogu obilaziti zidine uz višejezično vodstvo putem memorirane zvučne reprodukcije o lokacijama pored kojih se prolazi.
 
     

Dubrovačke ljetne igre - festival drame, folklora i glazbe star je skoro šest desetljeća. Održava se svake godine od 10.07. do 25.08. na trgovima, parkovima, tvrđavama i otocima... Okosnica Igara su neizostavni dubrovčani Marin Držić i konte Ivo Vojnović, ali i Goldoni, Krleža, stari Grci... Ako ste u Dubrovniku za vrijeme Igara, svakako posjetite neku izvedbu.

  Diving Dubrovnik
     
Diving Dubrovnik  

Otok Lokrum udaljen je tek nekoliko minuta brodom od stare dubrovačke luke. Vidljiv je na skoro svim slikama i razglednicama Dubrovnika, a danas je vrijedna oaza zelenila i mira. Ljepotu, raznolikost i mirise raslinja Mediterana doživjet ćete na Lokrumu!

     

Folklorni ansambl Linđo osnovan prije više od 40 godina. Raznovrstan program pjesama i plesova u nošnjama iz svih krajeva Hrvatske, dovoljan su razlog da poklonite sebi jednu večer uz folklor. Dugotrajni pljesak kojim ih uvijek publika nagrađuje, pokazatelj je da uvijek iznova mogu oduševiti publiku!

  Diving Dubrovnik
     
     

Ovi članci su privatno vlasništvo nl. Zabranjen je svaki oblik distribucije!

 
 
 
Croatia Airlines
Dubrovnik portal
Atlas Dubrovnik
Nova Dubrovnik
 
Dubrovnik Apartment Lasic